Als u out of the box wil denken

Website Van Maurik Advies

Mijn website wordt komende maand opnieuw opgebouwd. De eerste had ik snel gemaakt in december bij het begin van mijn zelfstandige onderneming. Nu ik wat verder ben en een beter beeld heb kan ik de website meer toesnijden op mijn expertise. Mijn vakkundigheid en talent ligt in de combinatie van creatief denken, analytische denken en pragmatische oplossingen verzinnen. Dat kan ik onderbouwen met een goed gevoel voor mensen, een grondige theoretische kennis op veel gebieden en een brede schat aan ervaring.

Out of the box

Gewoon een kwart slag draaienAls iets op mij van toepassing is dan is het wel het begrip “out of the box”. Ik kan dat zelf uitstekend en heb al menigmaal oplossingen kunnen vinden voor schijnbaar onoplosbare problemen. Het maakt mij ook een prima strateeg en onderhandelaar. Ik kan elk onderwerp van een andere kant bekijken.

Nog leuker is dat ik weet hoe ik dat doe en ik dat ook aan anderen kan leren. Niet op een zweverige manier maar heel praktisch. Altijd uitdagend en prikkelend maar door mijn mensenkennis ook altijd veilig. Want “out of the box” is ook altijd een beetje gevaarlijk, zowel voor een organisatie als voor haar medewerker. Juist dat kan ik goed in de hand houden.

Een prikkelende website

Dat is dus de uitdaging voor de komende maand. Hoe maak ik een website die zowel creatief als praktisch, prikkelend als beheersbaar overkomt. Een kwestie van “out of the box” denken en geduldig werken en proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + zeven =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.