Als u out of the box wil denken

Thuiswerken, de toekomst?

De vraag is niet of thuiswerken de toekomst wordt of niet. De vraag is hoe dat eruit zal zien en wie daar de beste middelen voor gaat leveren. Een voorbeeldje gevonden op de website Futurism dat een leuk beeld geeft van hoe dat eruit kan zien.
Altwork laying

Zo is thuiswerken heel leuk

Thuiswerken als inspiratieAltwork standing

Zitten, liggen of staan, ik mis alleen lopend nog. Dit zijn geen plaatjes uit de toekomst, dit is vandaag al te bestellen via Altwork.

Maar de vraag is natuurlijk hoe u uw organisatie gaat inrichten om dit als versterking te gebruiken. Of bent u nu al bezig te verzinnen waarom dat bij u niet kan. Ik zou u adviseren uw adviseurs te vragen hoe het bij u wel uitvoerbaar is. Dus in plaats van JA, MAAR eens te vragen om JA, HOE of JA, EN. Desnoods JA, MITS zolang het maar geen NEE is. (Want ja, maar is natuurlijk hetzelfde als nee)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + een =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.