Als u out of the box wil denken

Thuiswerken, de toekomst?

De vraag is niet of thuiswerken de toekomst wordt of niet. De vraag is hoe dat eruit zal zien en wie daar de beste middelen voor gaat leveren. Een voorbeeldje gevonden op de website Futurism dat een leuk beeld geeft van hoe dat eruit kan zien. Zo is thuiswerken heel leuk Zitten, liggen of staan, ik mis alleen lopend nog. Dit zijn geen plaatjes

Website Van Maurik Advies

Mijn website wordt komende maand opnieuw opgebouwd. De eerste had ik snel gemaakt in december bij het begin van mijn zelfstandige onderneming. Nu ik wat verder ben en een beter beeld heb kan ik de website meer toesnijden op mijn expertise. Mijn vakkundigheid en talent ligt in de combinatie van creatief denken, analytische denken en pragmatische oplossingen verzinnen. Dat kan